Witte rook: Mignolet mag morgen al debuteren en kiest voor opvallend rugnummer

© Facebook Club Brugge

Het blijft maar goed nieuws regenen want onze kersverse aanwinst Simon Mignolet mag zich al meteen opmaken voor zijn debuut in het shirt van Club Brugge. De 31-jarige Truienaar is geselecteerd en dus speelgerechtigd voor de heenmatch in de derde voorronde van de Champions League tegen Dinamo Kiev.

05 augustus 2019 14:51 - Mignolet maakt na één oefensessie al deel uit van de 20-koppige selectie van Philippe Clement en komt dus in aanmerking om al meteen zijn grote vuurdoop te beleven in Jan Breydel.

Vraag is of de coach Ethan Horvath – die tegen Waasland-Beveren en STVV puik presteerde – al meteen zal slachtofferen. Als Mignolet toch de voorkeur krijgt, mag hij voor het eerst zijn shirt met het rugnummer 88 aantrekken.

Simon Mignolet zit meteen in de selectie! 🙌Dit zijn de geselecteerden voor #CluDyn! ⭐ #UCL

Geplaatst door Club Brugge K.V. op Maandag 5 augustus 2019

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.