Wow! Philippe Clement voert in Oostende maar liefst zes (!) wijzigingen door

Club-spelers rondo (KV Oostende - Club Brugge)

Het stond een beetje in de sterren geschreven: Philippe Clement die flink zou gaan schuiven met zijn pionnen tussen de twee Europese opdrachten tegen Dinamo Kiev door. Maar zes wijzigingen? Dat is wel behoorlijk wat.

10 augustus 2019 16:03 - In vergelijking met de heenwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League van dinsdag verdwijnen Sobol, Mitrovic, Rits, Dennis, Tau en Okereke uit de ploeg.

Zij worden vervangen door respectievelijk Cools, Mechele, Amrabat, Diatta, Schrijvers en Vossen. Vooral de basisplaats voor Jelle Vossen is opmerkelijk want de 30-jarige spits zat de voorbije weken op de tribune.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.