“Zeer straffe stunt van Club”, maar Peter Vandenbempt plaatst ook kanttekeningen bij toptransfer Mignolet

Peter Vandenbempt (analist)

Vriend en vijand is het erover eens: de transfer van Simon Mignolet naar Club Brugge is een behoorlijk indrukwekkende zet van de huidige competitieleider. Ook Peter Vandenbempt is lovend voor blauw-zwart, maar is ergens ook verrast over de keuze van de Rode Duivel.

05 augustus 2019 09:33 - “De terugkeer van Simon Mignolet naar België is een zeer straffe stunt van Club Brugge. Ik denk dat Mignolet een tijdje geleden niet meteen van plan was om al naar de Belgische competitie terug te keren, want het is hier is toch een veel lager niveau dan in de Premier League”, stelt Vandenbempt.

“Op zijn 31ste had Mignolet misschien toch wat anders voor ogen. Het is ook niet iemand die ineens een pak geld minder zal willen verdienen. Club Brugge heeft flink onderhandeld. Maar na 2 seizoenen op de bank bij Liverpool wou Mignolet wel weer op het veld staan. De waarschuwing van bondscoach Roberto Martínez was duidelijk met het oog op het EK van volgend jaar”, klinkt het bij Sporza.

“De realiteit is ook dat die echt goede aanbieding uit een goede buitenlandse competitie er dan blijkbaar toch niet gekomen is. Want ik vind het toch redelijk vroeg voor een internationale topkeeper zoals Mignolet om alweer naar België terug te keren”, vindt de voetbalstem van Radio 1.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.