Zelfs commentator ergert zich aan arbitrage: “Geen wonder dat die ref eens wat klappen heeft gekregen”

Peter Morren vraagt zich af of de topper tussen Club Brugge en Anderlecht wel kan plaatsvinden

Een knotsgekke avond heeft Club Brugge achter de rug in Kiev. 3-3 werd het na een match vol emoties en commotie. Vooral de Kroatische scheidsrechter Ivan Bebek eiste een bedenkelijke hoofdrol op en zijn beslissingen waren zo dubieus dat zelfs Q2-commentator Peter Morren op een gegeven moment zijn ongenoegen en onbegrip uitte.

13 augustus 2019 22:04 - Na de rode kaart van Percy Tau voor een onfortuinlijke, maar geheel onschuldige botsing met thuisdoelman Denys Boyko werd het onze Belgische voetbalcommentator even te veel: “Dat is toch gewoon een botsing? Er is toch helemaal niks aan de hand? Het is een spelfase, hij kijkt naar de bal”, aldus een stomverbaasde Peter Morren.

“Dit is totaal geen tweede gele kaart, dit slaat nergens op. Je moet bijna niet meer verwonderd zijn dat die Ivan Bebek eens wat klappen heeft gekregen omdat hij hele gekke heeft gedaan in een bepaalde wedstrijd. Dit is toch geen tweede gele kaart? De eerste was eigenlijk ook al een lachertje.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.