“Als Club wil doorduwen zondag dan kan het wel eens heel lelijk worden voor Anderlecht…”

Brugse spionkop (Club Brugge - Anderlecht)

Dat Club Brugge torenhoog favoriet is in de topper tegen Anderlecht staat buiten kijf. Het verschil in het klassement is dan ook immens en ook Marc Degryse ziet het niet bepaald rooskleurig in voor de zwalpende Brusselaars.

21 september 2019 13:24 - “Echt de waarheid, als Club wil doorduwen zondag dan kan het wel eens heel lelijk worden voor Anderlecht… Zodra de defensie onder druk komt, gaan de sluizen open. Zie tegen Antwerp, zonder Van Crombrugge lagen er vijf in de netten”, windt Degryse er geen doekjes om in HLN.

“Zodra Club één goal maakt, kunnen ze er vijf maken. De vraag is enkel wannéér het eerste doelpunt valt. Kiest Clement ervoor om Anderlecht meteen bij de keel te grijpen of laat Club zijn tegenstander de bal wat rondtikken om dan toe te slaan? Niet het game plan van Davies zal de uitslag bepalen, maar dat van Clement”, aldus onze ex-speler.

“Ik kan mij voorstellen dat het bestuur van Anderlecht met de bibber op het lijf op de tribune zal zitten. Een drawtje is het hoogst haalbare. Ik geloof nooit dat Anderlecht in de eerste drie eindigt. Ze zullen moeten vechten om beter te doen dan de zesde plaats van vorig seizoen”, besluit Degryse.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.