Boodschap voor Michael Verschueren: “Anderlecht is geen haar beter in het wegkapen van een begeerde speler”

Constant Vanden Stockstadion (RSC Anderlecht)

Begin deze week reageerde men bij Anderlecht bijzonder ontgoocheld en zuur op het feit dat Mbaye Diagne in laatste instantie zijn kar keerde en Club Brugge boven Anderlecht verkoos. Michael Verschueren luchtte zijn hart, maar krijgt nu lik op stuk van Hugo Camps.

06 september 2019 11:23 - “Verschueren reageerde verontwaardigd, bijna bitter. Zo geniepig als Club zou hij nooit handelen. Moralisme troef. Anderlecht is geen haar beter in het wegkapen van een begeerde speler. Al helemaal niet als Club Brugge de concurrent is”, klinkt het scherp in zijn column voor Het Laatste Nieuws.

“Galanterie is een deugd die niet beoefend wordt in het transferverhaal. Bij transferperikelen gaat het hard tegen hard, daar zorgen ook de makelaars wel voor. Collegialiteit is iets voor rituele onderonsjes. Als het om de knikkers gaat, is het ieder voor zich”, luidt het bij Hugo Camps.

“Club verdient zeker niet de schoonheidsprijs met de huurtransfer van Diagne, maar de verontwaardiging is selectief. Soms worden spelers in pure maffiastijl ontvoerd, weet ook de vader van Michael Verschueren, Mister Michel. Het zou van Michael moreel hoogstaander zijn als hij de liquidaties van de ouwe hap bij Anderlecht wat kon tegenhouden, maar dat lukt hem niet.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.