Brandon Mechele zet de puntjes op de i: “Wij zijn de ploeg van ’t stad, daar bestaat geen twijfel over”

Brandon Mechele op kampioenenviering

Een echte Bruggeling stond er afgelopen weekend niet op het veld bij Club, als blauw-zwart jeugdproduct is de derby tegen Cercle toch behoorlijk speciaal Brandon Mechele. Hij was na afloop dan ook meer dan tevreden met de prestigieuze overwinning tegen de buur.

16 september 2019 18:15 - Onze 26-jarige Rode Duivel begon alvast met een kritische noot: “We stonden niet goed op de tegenaanval, de organisatie achterin was niet super. Ik denk dat iedereen te veel naar voren dacht, daar moeten we iets meer op letten. We wisten dat Cercle snelle spitsen heeft en dan zoeken ze snel de lange bal in onze rug, daar moesten we beter op inspelen.”

Vooral na de rust stelde Club echter orde op zaken met tal van kansen en een tweede doelpunt: “Zo’n derby leeft bij ons iets minder dan bij hen, maar het is altijd goed om te tonen dat wij de ploeg van ’t stad zijn, hé. Daar is geen twijfel over, zeker na vandaag niet”, knipoogt ons jeugdproduct.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.