Champions League-tickets vliegen de deur uit bij Club Brugge

Champions League

Club Brugge zit in een stevige groep in de Champions League met Real Madrid, Paris Saint-Germain en Galatasaray. Het Nieuwsblad meldt dat de tickets alvast de deur uitvliegen.

11 september 2019 07:33 - Na de voorrangsperiode zijn er al 19.500 mini-abonnementen verkocht. Er zullen aldus niet veel losse tickets overblijven, want Club Brugge vreest dat de UEFA nog enkele duizenden tickets zal opeisen. Als er nog vrij zijn dan zullen die ten vroegste op 13 september te koop zijn voor de geregistreerde supporters.

De abonnees kunnen wel een nieuw plekje kiezen als de UEFA hun plaatse opeist. ‘Abonnees van wie de UEFA eventueel de plaatsen opeist, zullen via mail gecontacteerd worden en kunnen vandaag of morgen een nieuw stoeltje kiezen’, klinkt het.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.