Clement laat zich uit over Anderlecht: “De manier waarop ze het proberen te doen, apprecieer ik wel”

Met 5 op 21 naar Jan Breydel moeten afzakken, er zijn leukere perspectieven dan die van Anderlecht momenteel. De Brusselaars staan zondag dan ook voor een loodzware opdracht, maar Philippe Clement is alvast op zijn hoede voor de gewonde aartsrivaal.

20 september 2019 14:23 - “Ik heb alle wedstrijden van Anderlecht gezien en in het veldspel zijn ze altijd de betere ploeg geweest, maar zijn ze niet efficiënt geweest. Of ze in het veldspel beter zijn dan ons? Die vergelijking kan je niet maken, want we hebben nog niet tegen elkaar gespeeld”, blijft Clement op de vlakte.

“Maar uiteindelijk gaat het er niet over hoeveel balbezit je hebt, maar wel of je al dan niet wedstrijden wint of en hoeveel punten je pakt. Ik ben natuurlijk wel een coach die ervan houdt om te voetballen en op te bouwen en de manier waarop Anderlecht het probeert te doen, apprecieer ik wel.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.