Clement hoopt opnieuw op heksenketel in Jan Breydel: “Ik reken hard op ons publiek”

Philippe Clement op persconferentie

17 september 2019 10:56 - Morgenavond begint Club Brugge aan de groepsfase van de Champions League en de eerste afspraak thuis tegen Galatasaray is meteen een belangrijke. De rol van de twaalfde man zal dan ook weer cruciaal zijn.

Trainer Philippe Clement hoopt alvast op een kolkend Jan Breydel: “Ik reken hard op ons publiek, zij moeten de ploeg nog iets extra geven.” En dat zal ook nodig zijn tegen een tegenstander met heel wat individuele kwaliteiten. En dat is lang niet alles: “Het is een ploeg die héél veel ervaring heeft”, aldus Clement.

“Met Falcao hebben ze er bovendien iemand met een enorme meerwaarde bijgehaald, die niet alleen met zijn doelpunt het verschil maakte. Ze hebben veel kwaliteiten, maar daar moeten we de onze tegenover zetten. Mentaliteit, ons loopwerk, onze fysieke conditie en onze looplijnen.” 

De derbyzege tegen Cercle heeft alvast vertrouwen ingeboezemd, maar: “Het zal woensdag beter moeten want Galatasaray is een ploeg met meer intrinsieke kwaliteiten dan de onze”, waarschuwt onze coach.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.