Clement komt met enorme verrassing in selectie voor kraker tegen paars-wit

Daags voor de komst van Anderlecht heeft Philippe Clement zijn wedstrijdkern bekendgemaakt. 21 spelers mogen dromen van een basisplaats of speelminuten tegen de paars-witte rivaal. Opvallend is evenwel de afwezigheid van één markante naam.

21 september 2019 13:29 - Zo heeft Clement geen plaats voor Mbaye Diagne, uitgerekend de Senegalese stormram die in het slot van de zomermercato Anderlecht liet staan voor Club Brugge. Ook van Jelle Vossen opnieuw geen spoor, idem voor Dion Cools. Zijn er wel opnieuw bij: de talentvolle jongeren Ignace Van der Brempt en Charles De Ketelaere. Bekijk hieronder de selectie:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.