Clement snapt beslissing ref niet: “Kan iemand mij zeggen hoe dat komt?”

Philippe Clement op persconferentie

Club Brugge kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel in eigen huis tegen Galatasaray. Na afloop reageerde coach Philippe Clement.

19 september 2019 07:22 - De oefenmeester vond dat Blauw-Zwart een penalty verdiende na een handsbal van. “Iedereen zegt me dat het een strafschop is”, wordt Clement geciteerd door Het Belang van Limburg. “Ik kon vanop de bank zien dat het een handsbal was, maar om de één of andere vreemde reden wordt dat niet gefloten.”

“Kan iemand mij zeggen hoe dat komt?”, gaat Clement verder. “Dat is heel zuur, want de beloning voor onze match kregen we daardoor niet. En 0-0 of 1-0 maakt een enorm verschil.” De derde plaats zal nu een pak moeilijker worden voor Blauw-Zwart, dat weet ook Clement.

“Ja, die derde plaats is moeilijker geworden. In Galatasaray winnen is lastiger dan thuis. Maar goed, Club heeft in het verleden ook al mirakels verricht. We komen nog tegen twee wereldploegen, PSG en Real Madrid, en we gaan er alles aan doen om ook tegen hen punten te pakken. Voor de derde plaats was dit superbelangrijk. Daarom is het zo zuur dat we niet kregen wat we verdienden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.