Club Brugge trekt naar UEFA na onvrede fans over lege plekken in Jan Breydel

Het was een opvallend zicht, de lege plekken in het Jan Breydelstadion. En dat terwijl het stadion uitverkocht was. De UEFA eiste duizenden tickets op.

20 september 2019 14:09 - Club Brugge moet een pak plaatsen opofferen voor tv-zenders en genodigden van de UEFA en haar commerciële partners. Door het vroege aanvangsuur en de relatief onaantrekkelijke affiche bleven echter heel wat genodigden weg. Dat zorgde voor onvrede bij de supporters.

De fans van Club Brugge lopen zo tickets mis en reageerden misnoegd. Volgens Het Nieuwsblad heeft Blauw-Zwart de situatie bij de FIFA op tafel gelegd. De plaatsen die op overschot waren werden niet als losse tickets verkocht door het veiligheidsrisico tegen Galatasaray.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.