Club trekt met 23 spelers naar Madrid, ook Jelle Vossen is er deze keer bij

Champions League

Amper twee dagen na de indrukwekkende vertoning op het veld van KV Mechelen zit Club alweer met de gedachten bij de volgende wedstrijd: die kraker in de Champions League op het veld van Real Madrid. Philippe Clement selecteerde alvast 23 spelers voor de Spaanse verplaatsing.

30 september 2019 10:33 - Een ruime selectie dus voor de tweede opdracht in de Champions League en zoals verwacht moet blauw-zwart het in de hoofdstad van Spanje nog steeds doen zonder Matej Mitrovic en Éder Balanta. Zijn er wel bij: Odilon Kossounou, Dion Cools én ook Jelle Vossen. Ook voor Amadou Sagna, die dit seizoen nog geen minuut in actie kwam, is er een plaatsje op het vliegtuig.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.