‘Club ziet cruciale basisspeler uitvallen bij nationale ploeg’

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

Slecht nieuws van het interlandfront want als we Franstalige media mogen geloven, zou Simon Deli een blessure hebben opgelopen bij de nationale ploeg van Ivoorkust.

10 september 2019 11:19 - Onze 27-jarige rots in de defensieve branding zag zijn beresterke prestaties van de voorbije weken beloond met een selectie voor zijn land, maar volgens L’Avenir zou Deli een enkelblessure hebben opgelopen op training.

Als we de berichtgeving mogen geloven, zou onze centrale verdediger zelfs een tijdje niet inzetbaar zijn. Afgelopen vrijdag kwam hij alvast niet in actie tegen Benin (1-2 verlies), vanavond oefent Ivoorkust ook nog tegen Tunesië.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.