Clubfan vindt inspiratie in liedje van Chelsea om RSCA te treiteren met transfer Diagne

© Twitter Club Brugge

Om het mes nog wat dieper in de paars-witte wond te draaien, zouden de fans van Club Brugge binnenkort met de nodige liedjes over de transfer van Mbaye Diagne op de proppen kunnen komen. Eén supporter van blauw-zwart geeft alvast het goeie voorbeeld met een leuke song.

07 september 2019 10:06 - De fan in kwestie liet zich inspireren door een liedje dat de aanhang van Chelsea te berde bracht na de transfer van de Braziliaan Willian naar Stamford Bridge. De ex-ploegmaat van Eden Hazard leek nochtans lange tijd op weg naar Tottenham, een vergelijkbare situatie met die van Mbaye Diagne dus. Hieronder de versie van The Blues én de tekst die wij kunnen aanheffen om Anderlecht te treiteren, te beginnen op zondag 22 september.

The shitty mauves
They bought his train
But Diagne, he used his brain
He got a call from the bridges boys
Now that’s a fucking easy choice
He hates Sporting, he hates Sporting
He hates Sporting and he hates Sporting

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.