Clubfans bezingen Mignolet: “Hij is een doelman van een niveau dat België overstijgt”

© Twitter Club Brugge

De doelpunten kwamen tegen Cercle dan wel van Krépin Diatta en Emmanuel Dennis, maar voor de Clubsupporters was Simon Mignolet de man van de match. Onze 31-jarige Rode Duivel hield andermaal op overtuigende wijze de nul.

16 september 2019 15:00 - Niet dat de ex-doelman van Liverpool mirakels moest verrichten in de stadsderby maar bij een 0-1 stand hielde hij de alleen doorgebroken Idriss Saadi wel van de gelijkmaker met een broodnodige redding.

En ook het voetenwerk van Big Si mocht andermaal gezien worden. In het uitvoetballen, liet hij zich werkelijk op geen foutje betrappen, zelfs niet onder hoge druk. Na afloop kreeg ons sluitstuk dan ook een open doekje van de dankbare fans:

Ook analist Gert Verheyen zag dat Mignolet opnieuw een beresterke prestatie afleverde: “Simon toont zich een doelman van een niveau dat België overstijgt. Een paar ballen per wedstrijd, dat is het leven van een keeper bij Club Brugge. Mignolet kweet zich in de derby uitstekend van die taak. Vier ballen kreeg hij en die verwerkte hij heel goed”, klinkt het lovend in Het Nieuwsblad.

“In die een-tegen­eensituatie met Saadi bleef hij heel lang recht en komt hij tot een uitstekende redding. De drie andere ballen waren voor een doelman van zijn kaliber misschien niet de moeilijkste, maar je moet ze wel pakken. Ook zijn voetenwerk was uitmuntend. Een speler van Cercle Brugge die doorjaagt, kapte hij gewoon uit”, voegt ons Clubicoon eraan toe.  

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.