Clubfans op dreef: “Positief dat we na Europese match geen punten verliezen tegen ploeg uit de rechterkolom”

Brugse sfeer (Club Brugge - Antwerp)

Ook op de sociale media leefde de kraker tussen Club Brugge en Anderlecht en de blauw-zwarte supporters reageerden massaal tijdens en na de deugddoende 2-1 overwinning tegen de grote rivaal, die intussen achterblijft met een hallucinant zwakke 5 op 24.

23 september 2019 10:19 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.