Clubfans zien hoe die van Cercle met elkaar op de vuist gaan: “Cerkel marginaleuh!”

©  Twitter Jonas Schoonbaert

Bizarre taferelen na het laatste fluitsignaal zaterdagavond. Terwijl de supporters van Club de zuidtribune van het Jan Breydelstadion verlieten, gingen de Cerclefans aan de overkant massaal met elkaar op de vuist. Tot groot jolijt van de blauw-zwarte aanhang…

16 september 2019 14:33 - Terwijl het er in de groen-zwarte spionkop behoorlijk heftig aan toeging met de nodige klappen en trappen keken de triomferende buren van Club geamuseerd toe. “Cerkel marginaleuh! Cerkel marginaleuh!”, klonk het in koor. En ook op de sociale media was er flink wat te doen over de onlusten. Eerder werd er namelijk ook al een vuurtje gestookt met een Clubvlag.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.