Eerste basisplaats voor Vanaken bij Rode Duivels? “Hans heeft het niveau en ik vind dat hij het ook verdient”

Vanaken en Wesley vieren (Club Brugge - Standard)

Geen Eden Hazard bij de Rode Duivels vanavond en op de koop toe is ook Leandro Trossard nog eens uitgevallen. Gevolg? Hans Vanaken mag ineens luidop dromen van een basisplaats tegen San Marino, het zou zijn allereerste zijn in het shirt van de nationale ploeg.

06 september 2019 11:12 - Gilles De Bilde zou onze nummer 10 alvast in de basis durven droppen: “Voor Hans Vanaken moet Hazards plek bij de Rode Duivels natuurlijk aanvoelen. Bij Trossard en Januzaj is dat anders, in hen zie ik toch meer buitenspelers. Een keuze voor Vanaken zou dus het makkelijkste zijn voor Martínez, aangezien hij dan niet moet schuiven. En ik vind dat Hans het ook verdient”, meent de VTM-analist in Het Laatste Nieuws.

“Ik vind zijn constante straf. Voorrondes van de Champions League of een modale competitiematch, het maakt hem niks uit. Vanaken is áltijd goed. En als dat tegen Linz of Kiev is, dan valt dat op, hé. Hans heeft het niveau en de omstandigheden zijn ideaal. Al was het maar omdat San Marino en Schotland niet de sterkste tegenstanders zijn. Eden is wereldklasse – hoe goed zijn vervanger het ook doet, hij blijft een zekerheid – maar tegelijk moeten we kunnen toegeven: nu zal het ook zonder hem lukken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.