Ergernis over KVM-fans die Diatta uitfluiten: “Ze hadden misschien liever een beenbreuk gezien?”

© Play Sports

Club kwam op het veld van Mechelen verdiend op voorsprong via Krépin Diatta en onze Senegalese winger was vlak voor het halfuur ook betrokken bij een andere cruciale fase: de uitsluiting van thuisspeler Rob Schoofs na tussenkomst van de VAR. De fans van Malinwa reageerden woedend en viseerden Diatta en de Belgische voetbalbond. Tot grote ergernis van de Clubfans, die lieten zich horen op Twitter.

28 september 2019 19:05 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.