Gaat Clement vanavond roteren? Deze spelers mogen alvast hopen op speelminuten

© VTM Nieuws

We herinneren ons nog goed de bittere bekerpil van vorig seizoen op het veld van Deinze en dus kunnen onze jongens vanavond meer beter op scherp staan voor de bekertrip naar het bescheiden Francs Borains. Benieuwd alvast of Philippe Clement zal roteren, afgaande op de selectie ziet het daar toch wel enigszins naar uit.

25 september 2019 11:23 - Zo ontbreken een aantal opvallende namen in de 21-koppige kern die vanavond afzakt naar de Borinage in Wallonië. In de defensie is er geen sprake van Simon Deli, Matej Mitrovic en Federico Ricca. Frappant is ook opnieuw de afwezigheid van Dion Cools, die helemaal uit beeld lijkt.

Op het middenveld lijkt de technische staf weinig te gaan veranderen, al lijkt de kans groot dat Mats Rits opnieuw in de ploeg komt. Afwachten of ook Siebe Schrijvers, die tegen Anderlecht nog eens mocht invallen, de nodige minuten krijgt. In de voorhoede speelt Krépin Diatta al zeker niet. Jelle Vossen en Mbaye Diagne zijn wel geselecteerd, komen zij in actie?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.