Geschillencommissie maakt straf Club Brugge-coach Clement bekend

Philippe Clement op persconferentie

De Geschillencommissie Profvoetbal heeft de beslissing over de schorsing van Philippe Clement bekendgemaakt. De coach van Club Brugge wordt één wedstrijd geschorst mét uitstel plus een boete van 500 euro.

06 september 2019 11:19 - Clement ging zijn boekje te buiten tegen KAS Eupen. De oefenmeester haalde uit naar scheidsrechter Bram Vandriessche. De Geschillencommissie eiste eerst al één speeldag schorsing met een boete van 1.000 euro, maar daar ging Club Brugge niet met akkoord.

Daardoor leek een zwaardere schorsing te wachten, maar uiteindelijk is Clement alsnog maar één speeldag geschorst mét uitstel. De schorsing gaat in vanaf 14 september. Clement zal de volgende wedstrijd aldus op de bank plaatsnemen bij Club Brugge.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.