Ivan Leko blikt nog eens terug op historische 5-0 tegen Anderlecht: “Dat was ongezien”

© Play Sports

De thuismatchen tegen Anderlecht leverden de voorbije jaren enkele memorabele wedstrijden en resultaten op. Denk maar terug aan een kleine twee jaar geleden, toen de machine van Ivan Leko de bezoekers uit Brussel met 5-0 afdroogde. Een zeemzoete herinnering voor onze ex-coach.

21 september 2019 12:27 - In Het Laatste Nieuws blikt onze meest recente kampioenenmaker nog eens terug op die ongelooflijke namiddag in december 2017: “Het resultaat was fantastisch, maar meer nog is de energie van de ploeg en de fans mij bijgebleven”, aldus een nostalgische Leko.

“De grinta en synergie met het publiek van de eerste tot de laatste minuut, dat was ongezien. Alles kwam samen, alles viel aan onze kant die dag. Iedereen voelde tijdens de wedstrijd hoe speciaal het is om deel te zijn van Club Brugge. Om de eeuwige rivaal zo hard te verslaan, dat is een prachtige herinnering.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.