Jan Breydel duwt mes nog wat dieper in de wonde: “In tweede klas is ’t ook plezant!” en “We zijn op zoek naar Kompany!”

FCB Tifo (Club Brugge - Anderlecht)

En of Olympia danste en daverde gisteravond tegen Anderlecht. Bij momenten swingend voetbal, kansen bij de vleet én finaal ook een ruim verdiende 2-1 overwinning. De supporters van blauw-zwart bouwden een feestje en toonden ook vocaal geen greintje medelijden met de grote concurrent.

23 september 2019 08:42 - De vreugdegezangen na de match waren uitgelaten en omnipresent en ook tijdens de match en dan vooral na de verlossende 2-1 van uitblinker Krépin Diatta kirden de enthousiaste thuisfans van de pret. En de gezangen waren niet geheel verrassend gericht aan het paars-witte bezoekersvak en het povere elftal van Anderlecht op het veld: “In tweede klas is ’t ook plezant!” en “We zijn op zoek naar Kompany”, klonk het jennend en spottend.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.