Kenner van het Turkse voetbal geeft Club hoop: “Het gaat niet zo goed met Galatasaray”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Na de pandoering van Genk gisteren in de Champions League zijn we benieuwd naar wat Club vanavond vermag op het kampioenenbal. Tegenstander Galatasaray belooft alvast een vette kluif te worden, maar de troepen van Philippe Clement zijn allerminst kansloos.

18 september 2019 10:54 - Fuat Capa, kenner van het Turkse voetbal, geeft de blauw-zwarte burger alvast de nodige moed: “Het gaat niet zo goed met Galatasaray. Ze presteren beneden de verwachtingen. Vorig seizoen werden ze kampioen en dan verwacht je dat ze die lijn doortrekken, maar dat is voorlopig niet gelukt”, klinkt het bij Sporza.

“Galatasaray verloor zijn openingswedstrijd. Daar waren ook redenen voor: ze hebben veel nieuwe spelers en enkele spelers hebben deze zomer de Afrika Cup gespeeld. Ze hebben op de valreep nog Radamel Falcao aangetrokken. Hij moet voor goals zorgen, maar hij mist matchritme”, aldus Turkse Belg Capa.

“Ze zoeken bij Galatasaray ook nog steeds naar het type-elftal. Feghouli, Belhanda en Onyekuru waren zeer belangrijk vorig jaar, maar Onyekuru is vertrokken en die andere twee zaten op de Africa Cup. Individueel zijn de Turken beter, maar collectief staat Club Brugge een paar stappen verder.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.