Meunier komt weinig aan de bak bij PSG, maar is strijdlustig: “Als ik één match wil spelen, is het die in Brugge”

Thomas Meunier (Club Brugge)

Uitgerekend nu hij kan uitkijken naar een blij weerzien met Club Brugge krijgt Thomas Meunier nog maar weinig speelkansen bij PSG. De 27-jarige wingback laat zich echter niet in de hoek duwen en blijft strijdvaardig, hij wil namelijk maar wat graag in de basis staan in Jan Breydel.

06 september 2019 13:54 - 79 minuten in vier competitiewedstrijden in de Ligue 1, de cijfers liegen er niet om en dus maakt Thomas Meunier zich zo stilaan toch een beetje ongerust: “Ik wil graag in Parijs blijven, PSG blijft een ongelooflijke club. Maar ik heb de laatste tijd niet veel gespeeld, ik kwam niet in actie tegen Toulouse en Metz. Het gaat moeilijk zijn, omdat ik mijn laatste jaar inga en er andere spelers op mijn positie zijn die nog een paar jaar onder contract liggen”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Ik voel dat ik niet echt meer een prioriteit ben in de ploeg. Ik ben tien jaar prof, dan voel je wanneer je echt in de plannen van een club past. Op dit moment is dat niet echt het geval. Maar ik ben professioneel en wil het beste laten zien van mezelf. Wie weet kan ik dan toch een beetje spelen”, is onze gewezen rechtsback hoopvol.

Gelukkig kan hij al uitkijken naar woensdag 6 november, zijn terugkeer naar Jan Breydel in de Champions League: “Ik was echt blij toen we bij de loting voor de Champions League in de groep van Club Brugge terechtkwamen. Ik kreeg ook meteen 30 berichten vanuit Brugge voor tickets. Ik heb vijf topjaren gekend bij Club, ik ga nog altijd graag naar Brugge. We zullen zien op 22 oktober, maar als ik één match wil spelen, is het die in Brugge. Ik heb nog wel een beetje tijd.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.