Mignolet blijft ambitieus: “We zijn te snel tevreden met een puntje”

Champions League

Club Brugge speelde in eigen huis 0-0 gelijk tegen Galatasaray. Tegenover Het Nieuwsblad geeft doelman Simon Mignolet aan dat Blauw-Zwart ambitieus blijft.

19 september 2019 12:53 - Club Brugge moet nog tegen Real Madrid en PSG. “We moeten in België dringend uit onze comfortzone treden. We zijn te snel tevreden met een puntje. Elke wedstrijd moeten we voluit voor die drie punten gaan. Zowel Real Madrid, PSG als Galatasaray heeft individueel meer kwaliteit dan wij.”

”Maar daarom moet onze collectieve prestatie primeren”, gaat Mignolet verder. “Als we in Madrid met een goed blok spelen en gepast kunnen counteren, weet je maar nooit. Het ontbrak ons nu aan die laatste bal om tegen de netten te hangen. Maar als we dat in Bernabéu kunnen doen, is dat des te mooier.”

Clean sheet
Mignolet haalde een zesde clean sheet in negen wedstrijden. Hij stond ook één keer oog in oog met Babel. “Het was de enige bal die ik moest pakken. Ik bleef lang genoeg recht en maakte mijn hoek zo klein mogelijk. Onze verdediging heeft amper iets weggegeven, dus die nul is iets waar we blij om mogen zijn en op kunnen bouwen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.