Mignolet is zwaar onder de indruk: “Dit is beter dan Liverpool en Rode Duivels”

Het nieuwe Belfius Basecamp maakt veel indruk. Ook op doelman Simon Mignolet. Tegenover Het Laatste Nieuws vergelijkt de sluitpost het oefencomplex.

12 september 2019 12:55 - Club Brugge ging bij verschillende Europese topclubs kijken en komt met een ‘state of the art’ oefencomplex. “Dit is beter dan Melwood, de training ground van Liverpool”, vindt Mignolet. “Beter dan dat van Sunderland en het oefencomplex van de Rode Duivels in Tubize.”

“Hier ontbreekt werkelijk niets… en dat meen ik”, gaat Mignolet verder. “Wanneer je als speler ergens elke dag aanwezig bent, komen de mankementen snel aan het licht. In Liverpool was er geen zwembad, in Sunderland bijvoorbeeld geen hotelkamers. Hier is alles aanwezig om als speler beter te worden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.