Mignolet zag struikelblok bij Club Brugge: “Dat is het enige wat ontbrak”

Simon Mignolet hield weer de nul bij Club Brugge tegen Galatasaray. Blauw-Zwart kwam echter niet verder dan een 0-0 tegen de Turken.

19 september 2019 06:34 - Tegenover Het Nieuwsblad geeft de sluitpost het struikelblok aan. “Er zat meer in. We waren beter, maar dit is de Champions League. Je krijgt geen tien kansen om er dan twee te scoren, zoals in België. Efficiëntie is het enige wat ontbrak.”

“Ontgoocheling mag niet de teneur zijn. Je kan je optrekken aan een punt in de Champions League”, gaat Mignolet verder. “Bij ons maakten enkele spelers hun debuut op dit niveau, bij hen stonden meerdere spelers met tonnen ervaring en kwaliteit op dit niveau op het veld. We moeten de positieve zaken meenemen naar Madrid.”

Club Brugge heeft nog steeds ambitie. “We gaan daar niet heen om wat te genieten en aan sightseeing te doen, maar om iets neer te zetten. Als je kansen kan creëren in de Champions League, is dat iets positiefs. Ambitie is de juiste insteek. Het doel in onze groep blijft meer dan ooit overeind: vóór Galatasaray eindigen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.