Neymar mag alsnog in actie komen tegen Club Brugge na uitspraak van CAS

Champions League

Het internationale hof van sportarbitrage CAS heeft de schorsing van Neymar teruggebracht naar twee wedstrijden. Daardoor kan de sterspeler van Paris Saint-Germain toch in actie komen tegen Club Brugge.

17 september 2019 11:02 - In april kreeg Neymar van de UEFA een schorsing van drie wedstrijden wegens het beledigen van da arbitrage na de uitschakeling van PSG door Manchester United. Op Instagram deelde de Braziliaan harde uitspraken over de ref en zijn assistenten.

De beroepszaak tegen de straf bij de UEFA verloor hij nog, maar Neymar stapte vervolgens naar het sporttribunaal in Lausanne. Daar wordt de schorsing nu teruggebracht naar twee wedstrijden. Neymar mist zo enkel de Champions League-matchen tegen Real Madrid en Galatasaray.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.