‘Nieuwe Clubspits Diagne krijgt het bij afscheid aan Turkije nog flink aan de stok’

 © Twitter Club Brugge

Als we Turkse bronnen mogen geloven, zou Mbaye Diagne afgelopen weekend betrokken geraakt zijn bij een opstootje in Turkije. Onze nieuwe spits zou het aan de stok gekregen hebben met een hardnekkige fotograaf.

09 september 2019 12:04 - De 27-jarige Senegalese aanvaller maakte van de interlandbreak gebruik om nog even zijn verhuis naar Brugge verder in orde te brengen, maar daarvoor moest hij dus nog even terugkeren naar Turkije om nog wat spullen op te halen.

Tijdens een lunch zou Diagne gespot zijn door een fotograaf die gretig kiekjes maakte en dat was niet naar de zin van de ex-topschutter van Galatasaray. Uiteindelijk zou een van zijn vrienden de fotograaf bij de keel gegrepen hebben. Onze aanwinst wilde ook alle foto’s gewist zien.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.