Ook dit is er los over: ‘Drie jonge Cercle-supporters op laffe wijze van hun fiets geslagen’

© Glenn Bogaert

Dat er zaterdag wat ongeregeldheden waren tijdens en na de derby tussen Cercle en Club Brugge is intussen bekend, maar in de marge van de burenstrijd gebeurde er ook nog een ernstig incident, althans als we een supporterspagina van groen-zwart mogen geloven.

16 september 2019 19:29 - Volgens Cercle Brugge News zouden drie supporters van Cercle na de match op brutale en lafhartige wijze van hun fiets geslagen zijn. Afgaande op het bericht zouden rivaliserende Clubfans verantwoordelijk zijn voor deze betreurenswaardige wandaad. “Laten we voetbal gewoon voetbal houden. Rivaliteit mag, maar dit kan gewoon niet”, luidt het op Facebook.

Zojuist werden drie jonge Cercle-supporters op laffe wijze van hun fiets geslagen.Uit het niets parkeerden…

Geplaatst door Cercle Brugge News op Zaterdag 14 september 2019

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.