Ook voorbeeldige supersub Schrijvers pikt goaltje mee: “Ik probeer de groep zoveel mogelijk bij te brengen”

© Play Sports

Veel speelgenot heeft Siebe Schrijvers dit seizoen nog niet beleefd, maar vanavond mocht onze technisch vaardige en dartele schaduwspits zich toch nog eens uitleven tegen KV Mechelen, zij het dan als invaller en pas in de tweede helft. Schrijvers zorgde met een heerlijke knal in ieder geval wel voor de 0-4.

28 september 2019 20:29 - Een doelpunt dat onze 23-jarige landgenoot ongetwijfeld veel deugd zal gedaan hebben: “Scoren en een assist geven, dat doet zeker deugd, maar wat nog het meeste deugd doet, zijn de drie punten vandaag. Hier op Mechelen is het altijd een moeilijke wedstrijd en ik denk dat we collectief gewoon fantastisch gespeeld hebben”, klinkt het bij Play Sports.

Dat er alweer flink wat kansen werden gemist, vooral dan voor rust, vond Schrijvers geen drama: “Dat klopt, maar dat wil ook zeggen dat we heel veel kansen creëren en zolang dat het geval is, maken we ons niet echt zorgen. Ik denk niet dat je over een gebrek aan efficiëntie kan spreken als je vijf keer scoort. Ik ben blij met de minuten die ik krijg en ik probeer gewoon elke keer mijn best te doen en de groep zoveel mogelijk bij te brengen.”

De concurrentie in de spits is niet min tegenwoordig: “Dat ik het de coach weer wat moeilijker maak? Dat is de bedoeling, het is een kwestie van elke dag hard te werken. Elke speler heeft wel eens een moeilijke periode, maar we gaan gewoon door”, verzekert een gemotiveerde Siebe Schrijvers.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.