Openda is ambitieus met Club Brugge: “Dit is nog maar het begin”

Loïs Openda wil meer en meer spelen bij Club Brugge. Tegenover Sport/Voetbalmagazine laat de jonge aanvaller zich uit over de ambities met Blauw-Zwart.

06 september 2019 16:47 - “Pas op: ik ben natuurlijk tevreden over het begin van het seizoen’, begint Openda. “Ik gaf mij volledig. Dat is wat ik mij voor de seizoensstart tot doel stelde: altijd geconcentreerd zijn en altijd het beste van mezelf geven, doelpunten maken, assists geven en de ploeg maximaal helpen. Ik denk dat ik de ploeg al veel hielp en de ploeg mij ook.”

Openda stelt doelen. “Want het is de ploeg die het mij mogelijk maakt om goeie dingen te doen. Voor mij komt het eropaan mijn kwaliteiten in te zetten: mijn snelheid, en er altijd op het goeie moment zijn. Dat ik daarmee al het verschil maakte, is geweldig.”

De aanvaller is ambitieus met Club Brugge. “Champions League spelen was een jongensdroom en ik ben blij dat ik hier de kans krijg om die waar te maken. Maar het is nog maar het begin. Ik wil in de ploeg blijven en dat is niet gemakkelijk.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.