Opmerkelijke keuze: Alexandre Boucaut leidt zondag de topper tegen Anderlecht

Sfeerbeelden Club Brugge - Anderlecht (5-0)

Een drukke week voor Club Brugge met eerst de Europese kraker tegen Galatasaray en vervolgens ook nog eens de komst van Anderlecht op zondag. En intussen weten we ook wie die match in goede banen moet leiden.

17 september 2019 12:23 - De keuze is gevallen op Alexandre Boucaut en die beslissing wordt niet bepaald op gejuich zal worden onthaald in blauw-zwarte middens. De Waalse ref heeft een bepaalde reputatie en zorgde in het verleden al meermaals voor commotie met dubieuze beslissingen. Benieuwd wat het zondag zal geven in de altijd beladen topper tegen de rivaal uit Brussel…

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.