OPSTELLING: Clement verrast met keuzes voor Club Brugge – Galatasaray

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge neemt het in het Jan Breydelstadion op tegen het Turkse Galatasaray. De opstellingen zijn bekendgemaakt.

18 september 2019 17:07 - Club Brugge heeft maar twee van zijn vorige wedstrijden tegen Turkse tegenstanders verloren. Drie daarvan wonnen ze en twee eindigden op een gelijkspel. Opvallend is dat de twee nederlagen thuiswedstrijden waren.

Blauw-Zwart is dit seizoen echter nog ongeslagen. Philippe Clement kiest verrassend voor Okereke in de spits met Diatta en Dennis als flanken. Verwachte starters Openda en Tau beginnen op de bank. Ook Mechele en Balanta vallen uit de basiself.

Galatasaray doet het niet goed tegen Belgische clubs. De Turken verloren vier keer en speelden twee keer gelijk. Ook de Europese uitreputatie is niet om over naar huis te schrijven. Galatasaray verloor sinds het seizoen 2012/13 maar liefst 14 Europese uitwedstrijden en twee keer speelde het gelijk. In de eigen competitie staat de Turkse topclub op een vijfde plek met een 7 op 12.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Comments are closed.