Rits na bekerzege: “Nooit gevoel gehad dat we dit uit handen zouden geven”

Het duurde lang voor Club Brugge de score kon openen in het bekerduel tegen Francs Borains, maar uiteindelijk won Blauw-Zwart met 0-3.

26 september 2019 15:27 - Francs Borains trok een muur op. “Het viel te verwachten dat zij met tien man zouden verdedigen. Wij controleerden, zij hebben geen enkele kans gehad. Wij hadden het al vroeger moeten afmaken zodat hun geloof helemaal gebroken was”, vertelt Rits aan Het Nieuwsblad.

“Nu duurde het lang”, gaat Rits verder. “Dit soort wedstrijden zijn nooit de makkelijkste. Maar op geen enkel moment had ik het gevoel dat we dit uit handen zouden geven. Het was een kwestie van drukken, drukken, drukken, tot die goal viel. Eens de eerste er was, volgden er nog.”

Spits David Okereke vond eindelijk nog eens de weg naar doel. “Voor Okereke is het mooi dat hij weer kan scoren. Elke spits heeft nood aan goals. In het begin van het seizoen vloog alles erin, dan niet meer. Dit is belangrijk voor hem”, aldus Rits.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.