Ronald Vargas over zijn Brugse jaren: “Je kan niet geloven hoe gelukkig ik toen was”

© Instagram Ronald Vargas

De naam van Ronald Vargas uitspreken in en rond Jan Breydel kan een mens al eens boze blikken opleveren, onze voormalige Venezolaanse dribbelkont pleegde dan ook hoogverraad door Club Brugge in 2011 in te ruilen voor aartsvijand Anderlecht. Het neemt niet weg dat Ronnie op erg positieve wijze terugkijkt op zijn blauw-zwarte jaren.

09 september 2019 12:23 - “Ik heb de beste herinneringen aan die drie jaar in Brugge. Ik was toen international in een van de beste periodes van de nationale ploeg, speelde met Club Brugge Europees voetbal, waar ik altijd van had gedroomd… Je kan niet geloven hoe gelukkig ik toen was”, vertelt Vargas in De Zondag.

“Ok, toen kwam Anderlecht en de supporters van Club vonden dat niet leuk, maar zulke zaken moet je er als profvoetballer bijnemen. Welk beroep je ook uitoefent, voetballer of schoonmaakster, iedereen mag zijn eigen geluk toch kiezen? Aan elke club kleven wel wat minder leuke herinneringen, ik onthoud liever de mooie.” 

View this post on Instagram

#tbt #brugge #blackandwhite #rv10

A post shared by Ronald Vargas (@ronaldvargas10) on

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.