SOLD OUT! Alle tickets voor Champions League al de deur uit, géén vrije verkoop

© Twitter Club Brugge

Eerder deze week kon u al lezen dat de mini-abonnementen voor onze campagne in de Champions League als zoete broodjes verkochten en de stormloop was zodanig groot dat er geen tickets meer overschieten voor de vrije verkoop.

13 september 2019 11:37 - Het Jan Breydelstadion is dus nog voor de start van de vrije verkoop, die in geval van nog resterende tickets deze namiddag zou starten, hopeloos uitverkocht voor de Europese komst van Real Madrid, PSG en Galatasaray. Een mooie primeur in de geschiedenis van de club is dat. Gevolg is wel dat er ongetwijfeld heel wat mensen ontgoocheld achterblijven.

CCO Bob Madou reageert opgetogen op de clubwebsite: “We zijn zeer trots dat we drie keer voor een vol huis te kunnen spelen. Onze trouwste fans – de abonnees – verzekerden zich zo goed als allemaal voor een plaatsje voor de absolute toppers tegen PSG, Real en Galatasaray. Ook vanuit UEFA is er heel wat interesse om naar Brugge te komen, daardoor zal er voor het eerst geen vrije verkoop zijn voor een thuiswedstrijd van Club.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.