Speelt Komany zondag of niet? Clement ligt er niet van wakker: “We zullen onze aanpak niet veranderen”

© Twitter Play Sports

De voorbije dagen was er in de kranten een en ander te doen over Vincent Kompany want: haalt hij nu de topper tegen Club Brugge van zondag of niet? Wellicht zullen we pas zondag weten of hij al dan niet fit geraakt, maar Philippe Clemen laat er alvast zijn slaap niet voor.

20 september 2019 14:42 - “Of Kompany nu speelt of niet zondag, wij zullen onze aanpak in ieder geval niet veranderen. Natuurlijk blijft het een grote stunt om een speler naar België te halen die vorig jaar kampioen is geworden in de Premier League. Er moet absoluut niemand twijfelen aan de kwaliteiten van Kompany”, aldus onze T1 tijdens zijn wekelijkse persbabbel.

“Of hij speelt of niet, zien we wel. Ons game plan blijft alleszins hetzelfde. In de aanloop naar de match tegen Galatasaray waren we ook niet bezig met de speelkansen van pakweg Radamel Falcao en dat is ook nu niet het geval. Ik zal mijn tactiek nooit aanpassen aan één speler of het zou al Lionel Messi moeten zijn. Dan zou ik er eens over nadenken”, knipoogt Clement.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.