Statistieken bewijzen suprematie tegen Anderlecht: maar liefst 32 (!) doelpogingen

© Twitter Club Brugge

Zelden meegemaakt dat Club Brugge zo dominant acteerde tegen Anderlecht en ook de statistieken na de match bewijzen dat blauw-zwart superieur was tegen een bibberend en bevend paars-wit.

23 september 2019 07:16 - De doelrijpe mogelijkheden waren niet op twee handen te tellen en wie zwart op wit naar de cijfers gaat kijken, valt bijna van zijn stoel. Club Brugge liet maar liefst 32 (!) doelpogingen optekenen tegen de eeuwige rivaal uit Brussel. En ook de andere statistieken waren duidelijk in ons voordeel, straffe kost wat we gisteravond gezien hebben in Jan Breydel:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.