‘Sterkhouder Club Brugge mist mogelijk Brugse derby tegen Cercle’

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

Het Laatste Nieuws meldt dat de kans erin zit dat Ruud Vormer niet zal aantreden met Club Brugge in de Brugse derby tegen Cercle.

12 september 2019 12:54 - De aanvoerder ontbreekt al heel de week op training wegens ziekte. Het is dan ook twijfelachtig of Vormer wel in actie zal komen tegen Cercle Brugge. Coach Philippe Clement zal een volledig fitte Vormer in de Champions League-wedstrijd tegen Galatasaray willen.

Eder Balanta zou dan samen met Mats Rits en Hans Vanaken het middenveld van Club Brugge kunnen vormer. Het is nog maar de vraag of Clement nog speler zal roteren voor de komende belangrijke Champions League-wedstrijd tegen de Turken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.