Supporters genieten met volle teugen van straffe totaalprestatie: “Ik ben dolverliefd op dit Club Brugge”

© Twitter Club Brugge

Totale dominantie en vijf goals en dat op het veld van KV Mechelen, waar in het verleden al heel wat topploegen kopje onder gingen in de strijd. De supporters van Club Brugge konden dan ook met volle teugen genieten van de superieure vertoning van hun blauw-zwart ploeg en op Twitter deelden ze massaal hun trots en tevredenheid.

29 september 2019 12:03 - Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.