Topaanwinst Simon Deli meteen verkozen tot ‘Speler van de Maand’

© Twitter Club Brugge

Alsof hij al jaren de lakens uitdeelt in onze defensie, zo speelt Simon Deli in het shirt van Club Brugge. De 27-jarige Ivoriaan groeide in geen tijd uit tot een onmisbare schakel en ziet zijn prestaties nu ook beloond door de supporters van blauw-zwart.

16 september 2019 18:26 - Onze onverzettelijke centrale verdediger, ook al goed voor twee doelpunten, werd met 35% van de stemmen verkozen tot Proximus Player of the Month en dit op basis van zijn optredens in de maand augustus. Hans Vanaken eindigde als tweede met 27% en Ruud Vormer klokte af op 12%.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.