Twee basispionnen missen trip naar Mechelen (en Real), trainer geeft tekst en uitleg

© Facebook Club Brugge

Amper drie dagen na de bekerkwalificatie moet Club alweer volop aan de bak tegen KV Mechelen. De promovendus beschikt over een ijzersterke thuisreputatie en dus beseft Philippe Clement dat het geen gezondheidswandeling wordt. Bovendien moet hij ook twee belangrijke spelers missen door blessureleed.

27 september 2019 15:32 - Zo zag blauw-zwart afgelopen woensdag Éder Balanta al vroeg uitvallen met een hamstringblessure en ook Matej Mitrovic reist morgen niet mee af naar het AFAS-stadion Achter de Kazerne, ook de prestigieuze Europese trip naar Madrid komt voor beide spelers zo goed als zeker te vroeg.

“Balanta zal toch wel een paar weken out zijn, ja. Mitrovic heeft last aan dezelfde voet die hem vorig seizoen parten speelde, maar het is niet dezelfde blessure. Vorig jaar is hij lang out geweest, dat zal nu niet het geval zijn. We zijn echter wel aan het kijken hoe we dat zo snel mogelijk kunnen oplossen “, lichtte Philippe Clement toe op zijn persconferentie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.