Vanaken moet toekijken hoe Verschaeren en zelfs Raman wél mogen spelen en dat leidt tot fikse discussie

Vanaken - Refaelov - Simons - Izquierdo

Tegen San Marino werd hij in de basis verwacht, maar bleef hij finaal 90 minuten aan de bank gekluisterd en ook in Schotland geen Hans Vanaken, zelfs niet als invaller. Yari Verschaeren en zelfs Benito Raman mochten daarentegen wel opdraven, het was meteen ook hun debuut.

10 september 2019 14:02 - “Ik denk dat we allemaal wel verwacht hadden dat Vanaken speelminuten zou krijgen. Maar als ik anderzijds naar Roberto Martínez luister, dan hoor je toch een bepaalde voorkeur voor jongens als Verschaeren. Hij zal nu in Brugge misschien wel willen tonen dat hij speeltijd verdiend had”, liet Marc Degryse gisteravond optekenen bij VTM.

En ook op Twitter zorgde het feit dat de 27-jarige Gouden Schoen andermaal gepasseerd werd door de bondscoach voor een felle discussie, hoofdzakelijk tussen fans van Anderlecht en die van Club Brugge. Dat belooft alvast voor de immer beladen topper van volgende week zondag!

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.