Vanaken over Champions League: “Niet enkel denken aan verdedigen”

Cools - Nakamba - Vormer - Vanaken - Wesley (Club Brugge - KRC Genk)

Club Brugge neemt het in de eerste groepswedstrijd van de Champions League op tegen het Turkse Galatasaray. Sterkhouder Hans Vanaken kijkt tegenover Het Nieuwsblad uit naar de campagne.

17 september 2019 15:39 - “Als groep hebben we sinds de voorbereiding al serieuze stappen gezet in het nieuwe systeem dat we spelen”, begint Vanaken. “Maar ook in de Champions League hebben we ondertussen meer ervaring. Die ervaring om op resultaat te spelen hebben we bijvoorbeeld gemist tijdens onze campagne onder Preud’homme. Vorig seizoen ging dat al stukken beter.”

Vanaken wil ook aanvallen. “Je zou kunnen zeggen dat het in deze groep op basis van kwaliteit tussen ons en Galatasaray voor de derde plaats gaat, maar ik vind moeten een groot woord. We gaan elke match apart bekijken en aanpakken. Ik vind wel niet dat we elke wedstrijd moeten starten met de gedachte om enkel te verdedigen en de nul te houden. We moeten bekijken hoe we onze tegenstanders ook zelf pijn kunnen doen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.