Veel respect voor Club Brugge: “De beste van België én een Europese topploeg”

Club-spelers peppen elkaar op (Club Brugge - KRC Genk)

Francs Borains ontvangt vandaag Club Brugge in de Croky Cup. Aan het roer staat coach Dante Brogno. De oefenmeester heeft veel respect voor Blauw-Zwart.

25 september 2019 12:09 - “Dit is de beste ploeg van België”, begint Brogno tegenover Het Laatste Nieuws. “Meer nog: het is geen Belgische, maar een Europese topploeg die we ontmoeten. Ze zijn in vorm en leven in de euforie van de Champions League. Ook al zullen ze niet met hun sterkste elftal starten, toch blijft Club de grote favoriet.”

“We moeten realistisch zijn. Ik zal mijn spelers meegeven dat ze zich moeten amuseren en profiteren van deze momenten. Waar we ons aan vastklampen? Met Luik zijn we twee jaar geleden door Zulte Waregem uitgeschakeld na een 2-3-nederlaag, dit terwijl zij drie strafschoppen nodig hadden (grijnst). De beker is en blijft de beker, en dat geeft ons moed.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.