Verhaeghe is er zeker van: “Club speelt binnen afzienbare tijd in nieuw stadion”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

Club Brugge praat al jarenlang over een nieuw stadion, maar Bart Verhaeghe is er zeker van dat het nu niet lang meer zal duren. Dat laat hij aan Het Laatste Nieuws weten.

12 september 2019 12:52 - Tijdens de opening van het nieuwe Belfius Basecamp liet Verhaeghe zich uit over het nieuwe stadion. “Als je het enthousiasme rond Club ziet, dan zie je dat we meer dan ooit een nieuw stadion nodig hebben. ’t Is een maatschappelijk fenomeen dat dit 14 jaar moet duren, maar nu moet iedereen de moed en de durf hebben om te zeggen dat dit niet kan uitblijven.”

Ook de burgemeester van Brugge was aanwezig. “Dat merk ik aan de aanwezigheid van de Brugse burgemeester (Dirk De Fauw, red.). Hij neemt dit dossier zeer ernstig en put moed uit wat er is gebeurd. Alle koppen staan in de goeie richting. We hebben niet alles in eigen hand, maar ik ben ervan overtuigd dat we binnen afzienbare tijd in een nieuw stadion zullen spelen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.